Bent u op zoek naar een betaalbare robuuste groupware oplossing om uw e-mail, agenda en adresboek effectief bij te houden? Kerio Connect is het antwoord. Microsoft Exchange is een bekende naam, maar staat ook bekend om zijn complexiteit, geslotenheid en beperkingen.
Kerio Connect is een prima alternatief voor o.a. Exchange. Een licentie geeft daarnaast recht op een Outlook-connector waarmee u Microsoft Outlook kunt gebruiken als client.
En uw mail is ook veilig: Kerio MailServer zorgt voor backups, zelflerende anti-spam en virusbeveiliging.

Samenwerken

Werk gemakkelijk samen aan Agenda’s, notities, e-mails of adresboeken. Met Kerio kunt u gemakkelijk mappen met collega’s delen.

Agenda’s delen

Overal en altijd uw agenda inzien en bewerken via Outlook, webmail en uw smartphone. U kunt rechten toekennen om uw agenda voor collega’s inzichtelijk te maken of te laten bijwerken.

iPhone ondersteuning

Synchroniseer gemakkelijk al uw e-mails, agendapunten en contacten met uw iPhone, iPod of iPad.

Pushmail

Kerio Connect zendt alle e-mails die binnenkomen op de mailserver direct door naar uw e-mailclient op uw desktop pc en naar uw smartphone met Pushmail.

Anti-virus en Anti-spam

De ingebouwde virusbescherming zorgt voor virusvrije e-mail inkomend en uitgaand. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over geïnfecteerde e-mails.
Ongewenste e-mail wordt tegengehouden door een intern spamfilter gebaseerd op SpamAssasin i.c.m. o.a. blacklists en SPF.

Openbare mappen

Gemeenschappelijke e-mail, agenda’s en contactpersonen kunt u plaatsen in zogenaamde openbare mappen. Deze zijn toegankelijk voor meerdere personen.