Zonder een goede back-up voorziening loopt u als ondernemer het grootste risico dat u zich kunt voorstellen: het verlies van al uw bedrijfsgegevens, door brand, een virus, inbraak of stroomstoring. Met de DOB (Deli Online Backup) van Deli IT kunt u dat risico uitschakelen. Onze DOB slaat via een internetverbinding al uw bedrijfskritische gegevens op. Veilig, makkelijk en goedkoop.

DOB is veilig
Aan de online backup van uw bedrijfsdata stellen wij de hoogste eisen. Daarom maken we met DOB gebruik van dezelfde techniek (SSL) die ook voor internetbankieren wordt gebruikt. Primair maken wij gebruik van het moderne “groene” EvoSwitch in de regio Amsterdam. EvoSwitch is een carrier- en klimaatneutraal datacenter dat de hoogst mogelijke certificeringsnormen hanteert als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid.

DOB is makkelijk
De DOB verloopt geheel automatisch. U hebt dus geen enkel omkijken meer naar de backup van uw gegevens. De software van DOB controleert tijdens elke backup welke bestanden gewijzigd zijn. Deze worden vervolgens via een versleutelde verbinding naar de backup servers gekopieerd. Bestanden die u kwijt bent, kunt u eenvoudig opzoeken op en terugzetten van de backup server.

DOB is goedkoop
DOB vereist geen investering in nieuwe hardware. Tegen een vast maandelijks tarief worden uw gegevens veilig opgeslagen. Een minimale investering, waarmee u het grootste risico uitschakelt.