Servers, werkstations, printers vormen belangrijke elementen binnen uw IT-infrastructuur. Het is dan ook van cruciaal belang dat u als bedrijf kiest voor een oplossing die stabiel is en afgestemd op uw behoeftes. Immers is er niet een “one size fit’s all” oplossing verkrijgbaar. Deli IT heeft verregaande ervaring met betrekking tot het adviseren, leveren, plaatsen en installeren van diverse hardware.

Logos - TERRA VALUE PartnerDeli IT levert hardware van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers.
We leveren primair ons huismerk Terra en HP voor werkstations en HP en Fujitsu voor servers. Qua notebooks voeren wij, naast Terra, meerdere merken.
Door de keuze voor A-merken kunnen we onze service naar onze klanten waarmaken. Voor ons huismerk Terra zijn wij zelfs Value Partner en Service Partner. Binnen de 2 of 3 jaar garantie repareren wij uw computer op locatie. U bent dus verzekerd dat uw computer snel weer wordt gerepareerd. Indien, onverhoopt, reparatie langer duurt dan krijgt u van ons vervangende apparatuur.

Ook multifunctionals en printers kunt u bij ons kopen of leasen. Ricoh, Sharp, Brother en Canon zijn daarin betrouwbare merken.
Daarnaast leveren wij netwerkcomponenten van voornamelijk HP en Draytek.